Services

Software-ontwikkeling

Voor even robuuste als flexibele toekomstbestendige applicaties is uw organisatie bij Code Foundry aan het juiste adres.

Al onze engineers zijn ervaren in het ontwikkelen van webapplicaties. Altijd op maat en altijd met de modernste, meest efficiënte en effectieve, technologieën.

Door proven technology met cutting edge nieuwe standaarden te blenden, realiseren we hoogwaardige oplossingen. Gedekt met automatische testen en een ‘ouderwets’ goede persoonlijk service.

Afhankelijk van waar de situatie om vraagt, leveren we tijdelijke versterking, of zorgt Code Foundry voor complete agile teams om grootschalige IT-projecten op te pakken. Laat maar weten wat de wensen zijn, de foundry is 24/7 open.

Of het nu om frontend of backend gaat; onze dienstverlening zit altijd als gegoten.

Cloud solutions

Het bouwen van een mooie software is één. Deze software in productie nemen is vers twee. Vervolgens zorgen dat je er geen omkijken naar hebt, dat is de echte kunst.

In plaats van uitrol op een eigen serverpark adviseren we steeds vaker cloud-oplossingen. Om te besparen op onderhoud. Om te profiteren van schaalbaarheid. En om te genieten van gegarandeerde stabiliteit.

De engineers van Code Foundry zijn specialisten in het inrichten van Google Cloud-, Amazon AWS- en Microsoft Azure-omgevingen. U vindt ze hier.

In de cloud, met beide benen stevig op de grond.

Continuous Integration / Deployment

Snel kunnen releasen; tot meerdere features per dag? Fluitje van een cent! Dankzij goed ingerichte continuous integration en continuous deployment pipelines.

Onze engineers zetten onder meer geautomatiseerde testen op voor functionaliteit, performance, security en code-kwaliteit. Om nieuwe features met vertrouwen uit te rollen en geen coderegel te morsen.

Het behoeft geen betoog dat we dit doen zonder dat applicaties tijdelijk offline zijn tijdens de releases. En dat we erop toezien dat CI/CD-setup zelf eveneens tot in lengte van dagen up-to-date blijft.

Ook schakelen op continuïteit met de hoofdletter C van Code Foundry? Neem dan hier contact op.

DevOps

Zodra applicaties eenmaal goed en wel draaien, dan houden we dit graag zo. Toch kunnen zich onverwachte situaties voordoen, waar het systeem of de infrastructuur niet op voorzien is.

Om deze situaties te ontdekken, zorgen onze engineers voor een goede inrichting van monitoring en logging. Ze gebruiken de controleprocessen om bij te springen, vóórdat onvoorziene omstandigheden de stabiliteit van systemen in gevaar brengen.

Instant interim DevOps-versterking nodig? Welkom!

Training

Wil uw organisatie een technische innovatieslag maken en/of kunnen uw IT-teams een kennisboost gebruiken? Dat komt goed uit! Wij vinden het erg leuk om kennis te delen. Sterker nog: we doen niets liever.

Onze engineers geven met veel enthousiasme trainingen op maat. Ook hebben we op basis van eerdere trainingen diverse workshops ontwikkeld, om teams morgen al hands-on aan de slag te laten gaan met de modernste technologieën.

De trainingen en workshops - zowel maatwerk als die waar we al een kant en klare mal voor hebben - kunnen we op uw locatie verzorgen. Of indien gewenst (geef voorkeuren hier door) op een geschikte en inspirerende alternatieve locatie.

Bij de Code Foundry slaag je gegarandeerd.

Advies

Bedrijfskritische architectuurvraagstukken of interne worsteling met technologiekeuzes? De Code Foundry is er voor analyse, diagnose en advies.

Ook bij onverhoopte technische problemen zijn wij er om uw team(s) bij te staan. Van eerste hulp bij patches tot het bedenken van passende structurele oplossingen.

Behoefte aan to-the-point deskundig advies? Vraag het ons.

Moeilijke keuze? Lastig probleem? Geen nood; de engineers van Code Foundry hebben wel vaker voor hete vuren gestaan.